7. runde i Høstturneringen

7. runde i høstturneringen ble spilt onsdag 22. november
Kenneth Hamre har vunnet høstturneringen en runde før slutt etter seier mot Kai Ørtoft.

Klikk her for partier fra 7. runde

Kai Ørtoft og Kenneth Hamre gjentok sin diskusjon i Taimanov varianten av Moderne Benoni. Frem til sorts 13. trekk fulgte de partiet de spilte i vårturneringen. Det ble et knallhardt parti, hvor Kenneth til slutt trakk det lengste strået.

Torgersen – Laurtizen: Hvit i trekket i begge diagrammer

Terje Torgersen kunne spist en bonde mot Einar Laurtizen, men da han ikke gjorde det, måtte han vente tålmodig til neste sjanse kom. Einar bød Terje på enda en sjanse for spill, men da var Terje lei av ventinga. Det passet bra da Einar også var lei. Dermed remis.

Tarjei Leer-Salvesen forsetter å spille spenstig sjakk, og skaper sjanser i spennende stillinger. En feilvurdering i sluttspillet ga Guttorm Strande Syrrist sin eneste reelle sjanse i partiet. Den tok han.

Ulrich Dalseth gjorde sitt beste for å ofre offiser raskest mulig. Den ville ikke Viggo Andersen ha, selv om den ville smakt godt nok til å gi ham enkelt spill. Likevel vant han til slutt, etter at Ulrich overså det ene knalltrekket etter det andre.

Onsdag 29/11 spilles det utsatte partier. Rundeoppsett for runde 8 blir satt opp så fort disse partiene er ferdige.
Dani Barouta – Geir Brekka
Egil Breilid – Peter Scott Munk

8. og siste runde spilles onsdag 6. desember
VIKTIG!: Det er ikke mulighet for å utsette partier fra siste runde. Hvis du ikke har mulighet til å møte, vennligst ta kontakt med turneringsleder snarest.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.