God innsats i lag-NM for ungdom

Helgen 16 til 18 september, ble årets lag NM for barn og ungdom arrangert i det nye Scandic Forus hotellet i Stavanger. Arrangøren Stavanger Sjakklubb leverte et meget flott arrangement, med super gode spilleforhold for alle de 45 lagene som deltok i mesterskapet. Kristiansand Sjakklubb stilte med lag i Ungdomsklassen (Inntil 15 år)

Laget bet godt fra seg i alle rundene, men to knepne tap trakk noe ned. Laget kapret 13,5 poeng av 24 oppnålige. Det ble to lagseire, en uavgjort og tre tap. 

Lagets førstebord spiller Erle Andrea M. Hansen leverte et meget godt resultat ved å vinne alle sine seks partier! Hun ble premiert som beste førstebordsspiller i ungdomsklassen. Vestein Langset Lauritsen fulgte godt opp med 3,5 poeng på de seks rundene. I to av remis partiene var han nær seier. Benjamin Freitag leverte også en god innsats med å ta 2 poeng. Han møtte i flere av rundene meget sterk motstand mot eldre og mer erfarne spillere.Karl Ylias Hagen spilte sin første turnering og det i et NM! Han klarte også å vinne to partier! Og ut ifra de motstanderne han møtte var det absolutt et veldig godt resultat.

Laget endte på en 12 plass av 17 lag. Tar vi utgangspunkt i individuelle poeng så ble Kristiansands laget nummer 9. Mesterskapet ble som ventet dominert av lag fra Stavanger, Bergen og Oslo.

Alle resultater er å finne op denne siden: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMLokallag2011-StavangerSjakklubb

 Sjåfør og lagleder Leif  Bjornes, hadde en lett jobb da alle på laget oppførte seg eksemplarisk. Når et slikt lag NM arrangeres i nabofylket er det beklagelig at Kristiansand Sjakklubb ikke er i stand til å stille med flere lag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.