Mandagsjakken

sjakkTerminliste Høst 2019

Til mandagskveldene er både medlemmer og ikke medlemmer velkommen til å delta! Det er gratis å delta alle kvelder!  Vi starter å spille klokken 18.00 – Samsen Kulturhus, Vesterveien 2 (Like ved rundkjøringen, hvor man kjører til danskebåten/Tinnheia.)

Det premieres i tre grupper: A – 1500 elo poeng eller mer, B – 1000 – 1499 elo poeng, C – Under 1000 elo poeng. Spillere som ikke har Fide elo rating, plasseres i gruppe etter sjakkerfaring. Dersom nok deltakere, vil der også bli en klasse D for «nybegynnere».

Poengscore for hver kveld: 8, 6, 4, 3, 2 og 1. Der deles alle kvelder ut 2 fremmøte poeng, til alle som møter. De tre dårligste resultatene i løpet av sesongen strykes. De tre beste i hver gruppe får «bedre» sammenlagtpremie 9. desember.  Ellers deles der ut frukt/sjokolade premier, til de tre beste i hver klasse – alle mandagskvelder.

Spørsmål rettes til Leif Bjornes; e-post: leifo.bjornes@gmail.com   eller telefon: 995 50 324.

September:

9. Hurtigsjakk – 5 runder – 10 minutter + 5 sekunder.

16. Lynsjakk 7 runder – 5 minutter + 3 sekunder.

23. Hurtigsjakk – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

30. Høstferie – IKKE spilling denne mandag.

 Oktober:

7. Lynsjakk 9 runder 3 minutter + 2 sekunder.

14. Fisher random (brikkene stilles tilfeldig opp.) – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

21. Lynsjakk 7 runder 5 minutter + 3 sekunder.

28. Hurtigsjakk – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

November:

4. Hurtigsjakk – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

11. Lynsjakk 9 runder 5 minutter uten tillegg.

18. Hurtigsjakk – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

25. Fisher random (brikkene stilles tilfeldig opp.) – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

Desember:

2. Hurtigsjakk – 5 runder 10 minutter + 5 sekunder.

9. Lynsjakk 7 runder 3 minutter + 2 sekunder. Premieutdeling av sammenlagtpremier.

 

Velkommen til Kristiansand Sjakklubb!

Disse uformelle mandagsturneringene er en fin anledning for ikke-medlemmer, til å bli kjent med sjakklubben!

Mandagsjakken er GRATIS!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.