Oppstart 2017 for barn og ungdom

Oppstart

Vi starter opp med sjakkundervisning og spilling mandag 9. januar 2017. Nye og gamle medlemmer er hjertelig velkommen. Full terminliste finner du under Barn og Ungdom-siden. Profilen blir som tidligere: onsdager blir det undervisning for de som har spilt litt fra før, mens mandager blir for nybegynnere. På mandager blir det i tillegg lagt opp til spilling for viderekommende dersom interessen er til stede.

Vi oppfordrer også alle til å bli med på Mandagsjakken som arrangeres av seniorklubben, hvor spillere i alle aldre og alle nivåer deltar i uformelle hurtig- og lynsjakk turneringer.

Kurs

På mandager vil det bli holdt kurs i sjakk og det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer. Dette går over 8 kvelder og koster 200 kr – første dag er 9. januar. Spillere som velger å melde seg inn i sjakklubben slipper denne avgiften og betaler i stedet ordinær medlemsavgift. Kurset er beregnet på nybegynnere og tar for seg grunnleggende strategi og taktikk. Påmelding gjøres ved oppmøtet.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften for hele 2017 er 350 kr. Medlemmer i Kristiansand Sjakklubb Ungdom blir automatisk også medlem av Ungdommens Sjakkforbund (USF). De vil da motta bladet Førsteraden og ha mulighet til å delta i sjakkturneringer arrangert i regi av NSF. Dette inkluderer BGP-turneringer, NM for Ungdom, etc.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.