Reisebrev fra Chennai!

Bjarte er for tiden i Chennai i India for å følge VM-matchen på nært hold. Mellom alle de store opplevelsene der har hatt tatt seg tid til å skrive et reisebrev til oss i Kristiansand Sjakklubb:

Reisebrev fra Chennai!
Uvirkelige dager i Chennai. Rent sjakklig holder vi på med det samme som dere hjemme i Norge. Bortsett fra at vi får med åpningstrekkene og den første timen foran glassburet, så er det foran NRK og VG Live vi følger trekkene. Begge kanaler imponerer på hver sin måte, men jeg synes Geir Sune fortjener uhemmet ros for sin innsats. Klartenkt, ikke nølende (noe jeg og sikkert de fleste ville ha blitt), to the point og den i studio som har vært i nærheten av å balansere Hans Olav. Super innsats!

Men så var det alt det andre da, som er stort å få med seg. Pressekonferanse og sirkus selvsagt, men fremfor alt å se partiet sammen med familien og støttespillere. Bare det å diskutere/forklare partiet sammen/for noen av hans nærmeste, er artige saker. Magnus selv ser vi ikke snurten av utenom spillingen og pressekonferansen. Det er forståelig, og vil kanskje bli ennå viktigere nå som mye vil handle om å holde fokus de neste dagene.

Oppturen sjakken får i Norge nå er like artig som uvirkelig. Vi får se hva det bringer med seg, men jeg tror dette er tiden for å invitere med en venn til klubben vår. Skal vi ikke sammen prøve en vervekampanje nå før jul? For min del gleder jeg meg til de to rundene jeg får med de neste dagene, før jeg drar tilbake til Krsand. Tipset mitt er 1.5 poeng de to neste dagene slik at kampen i realiteten er avgjort etter åtte runder. Kanskje optimistisk, men Magnusmagien vil jo ingen ende ta!!

Bjarte 17 november

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.