Info for Barn og Ungdomsklubben

Oppstart til høsten 2016

Kristiansand Sjakklubb Ungdom har oppstart onsdag 7. september kl 17. Da blir det undervisning og spilling. Nye medlemmer er hjertelig velkommen. Som vanlig er det spillelokale på Samsen Kulturhus. Terminliste for høsten finner du her. Introduksjonskurs i sjakk, for både voksne og barn, starter mandag 19. september kl 17. Mer informasjon om kurset kommer senere.

Kragerø Grand Prix

Vi oppfordrer medlemmene våre til å delta på Kragerø Grand Prix, 2.-4. september. Dette er en tradisjonsrik sjakkturnering som arrangeres av Kragerø Sjakklubb. Påmelding kan gjøres på denne linken. På denne turneringen får man rating-poeng, og det er derfor nødvendig å være medlem av Norges Sjakkforbund for å kunne delta. For KSU-medlemmer er det enkleste å melde seg inn i seniorklubben. Dette er en god anledning for unge spillere til å prøve seg mot voksne spillere.

Klubben vil leie noen leiligheter på Kragerø Sportell for denne helgen. Dette dekkes av klubben. Spillerne kan gjerne ta med seg en voksen (eller to). Gi beskjed til Leif (99 55 03 24) innen 15. august om dere blir med, slik at vi kan få riktig antall leiligheter. I tillegg dekkes 150 kr per spiller for transport (til sjåfør av bil).