Mandagsjakken høst 2017 – Resultatliste

40 spillere har deltatt i mandagsjakken høst/vinter 2017.

Det var ganske tidlig klart at Kai Ørtoft, ville vinne klasse A. Det ble jevnt om andreplassen, hvor Dani Barouta kom det nødvendige poenget for Leif O. Bjornes.

I klasse B, var det svært jevnt mellom Manuel Sparta og Geir Arne Skorge, hvor Geir Arne avgjorde i siste runde og knep seieren ett poengs margin. Freddy Kodvåg tok en klar tredjeplass.

Klasse C ble dominert av fremadstormende ungdommer, som la beslag på de tre topplasseringene. Suveren vinner ble Tor Magnus Hansen. På delt andreplass fulgte Hugo Ilebekk og Guttorm Rosendal. Disse to må spille en lynsjakkrunde 18. desember, for å avgjøre hvem som tar andreplassen.

Mandagsjakken avsluttes med lynsjakk 18 desember med «bedre» premier til de tre beste i alle klasser. Planen var at vi skulle få vi besøk av IM Bjarte Leer-Helgesen denne kvelden, men han har møtte trekke seg da uventet gjøremål har dukket opp. Vi får istedet ta en eller annen turneringsform, for de som møter frem. Her setter vi også av noen minutter til å diskutere opplegget for Mandagsjakken – vinter/vår 2018.

Resultatliste:
Mandagsjakk høst 2017