Runderapport Runde 6

Da er runde 6 i vårturneringen ferdigspilt og det tetter seg til i toppen i både Klasse A og B/C. Det er fortsatt 4 partier igjen, men i begge klassene har det kommet et rykk i teten og det begynner å tegne seg et bilde av hvordan det muligens kommer til å ende.

Klasse A

I klasse A ligger Einar Lauritzen i teten sammen med Terje Torgersen med 4,5 poeng hver. På tredje plass finner vi Kai Ørtoft, som rotet vekk en klar vinst mot Einar i runde 4 (se diagram under resultatene). I runde 6 fikk vi to overaskelser. Viggo Andersen slo Jørgen Vik og Ulrich Dalseth slo Ryaad Abid, begge høyere ratede spillere. I runde 8 skal Einar og Terje spille mot hverandre, og det kan bli avgjørende for hele turneringen.

Resultater Klasse A

Skjermbilde 2016-04-06 kl. 19.44.46

Klasse B

I klasse B har Viatseslav Sotov (Slava) og Lars Ivar Bratsberg stukket fra med 5,5 poeng hver. Disse har et innbyrdes oppgjør til gode og ligger forsåvidt ikke mer enn et poeng foran. Egil Breilid som startet med 4 av 4 har tapt de to siste partiene, mens Torstein Johansen har vunnet de to siste. Det gjenstår en del hengepartier i klasse B, men det ser ut som om dette kommer til å stå mellom Slava og Lars Ivar.

Resultater Klasse B og C

Skjermbilde 2016-04-06 kl. 19.44.55

Vi minner om at alle kan legge partier i «partiboksen» i spillerlokalet også kommer det med i runderapporten. Her kommer partiene mellom Frank Andersen – Trond Waage og Lars Ivar Bratsberg – Tommy

Tilslutt tar vi med Kai sitt parti mot Einar. Ser du hva som er beste fortsettelse for sort her?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.