Siste nytt fra Vårturneringen 2023

Vi nærmer oss nå innspurten av Vårturneringen 2023, og her følger en liten statusrapport. På bakgrunn av valget på årsmøtet onsdag 15. februar 2023 har Gunnar Andersen overtatt oppgavens som turneringsansvarlig. I en overgangsfase kan dette medføre at resultater ikke blir ført inn like fort som tidligere.

Årets høstturnering spilles i to grupper: Mester og klasse A/B. Mester består av 6 spillere som spiller en dobbel round robin, som altså blir 10 runder. Her har vårt nye stjerneskudd Harald Ekornåsvåg tatt ledelsen med en god start, men han kan fort miste denne til forhåndsfavoritten Kenneth Hamre, som har vunnet alle sine partier og har hengepartier til gode. Blant de øvrige deltakerne er det jevnt, og det virker som om alle kan slå alle.

Klasse A og B spiller en felles sveitserturnering bestående av 9 runder. For spillerne i KSK er det ingen overraskelse at unggutten Cyril Karlsen gjør forhåndsratingen på 1181 til skamme med 4 seiere av 5 mulige. Hans eneste tap er mot Peter Scott Munk, som etter onsdagens runde overtar ledelsen i klasse A. Også lavest rangerte Frank Andresen har imponert med 3 poeng på 5 runder.

Ekstra gledelig denne runden var at debutanten Vincent Fossheim «kom på papiret» med en sterk seier mot 1500-ratede Omer Gulluce. Vi gratulerer Vincent med seieren!

(Partiet er annotert av undertegnede)