Slava vant klasse B i Rica Dyreparken GP!

Tommy, Slava og Jonny Sebastian fra Porsgrunn (foto: Øystein Brekke)

Slava gikk helt til topps i klasse B med 4,5 poeng av 5 i Rica Dyreparken Grand Prix som ble arrangert 24. – 26 februar. Han var halvpoenget foran fire andre, blant dem Tommy (nr.2) og lars Ivar (nr. 5). I klasse A kom Levi André på en sterk andreplass, bak IM Erik Fossan. Kai og Leif gjorde det også bra, med tre poeng hver. Begge kan skryte av remis mot stortalentet Aryan Tari, som ble nummer tre i turneringen.

Hele 17 spillere fra Kristiansan Sjakklubb deltok i turneringen. 4 av klubbens ungsdommer debuterte i GP-sammenheng. De fikk det som ventet hardt på dette nivået, men både Karl og Aleksander Le. gjorde det bra med 1,5 poeng hver. Martin inponerte med remis mot en spiller med over 1300 i rating, mens Aleksander Li. fikk sjakkpremie for å spille turnering på sin egen bursdag.

Tveit Sjakklubb (dvs Tommy) gjorde en kjempejobb med å arrangere en vellykket turnering. 63 spillere deltok, noe som er et bra antall, og Tommy har lovet å arrangere turnering også netse år. Da satser vi på å bli ennå flere.

Alle resultatene fra turneringen er lagt ut i turneringsservice.