Status i Vårturneringen

Vi har nå kommet ca halveis i vårturneringen i Kristiansand Sjakklubb. Det spilles to parallelle turneringer. Klasse spiller en 9 runders berger turnering, mens klasse B og C spiller en 9 runders monrad. Her følger en status fra disse gruppene.

Klasse A 

Klasse A ledes nå knepent av Einar Lauritzen(bildet) med 4 poeng 0,75 bergerpoeng foran Terje Torgersen med samme poengesum.Einar2
Einar har vell å merke et hengeparti mot Geir Brekka fra runde 2.  Einar har nå en ratingsprestasjon på hele 2182! Dani Barouta har også gjort en skarp turnering så langt med remi mot Einar og seier mot Leif Bjornes . Dani gikk på et tap mot Terje i runde to, men har siden vunnet begge partiene. Oppgjøret Kai mot Einar er muligens Kristiansand SK svar på El Classico, i hvertfall i den forstand at de har møttes en god del ganger før. Denne gangen i runde 4 og Einar gikk av med seieren her. Terje og Einar møtes i runde 8 og det blir spennende å følge.

Resultater Klasse A

Skjermbilde 2016-03-04 kl. 17.25.10

 

 

 

Klasse B og CLars-Ivar

Egil Breilid fikk en forykende start og smalt til med 4 av 4 på de første rundene! Siden Sotov og Lars Ivar hadde et hengeparti ledet han lenge turneringen. Finn Gordon fikk også en god start med 2 av 2, men gikk deretter på to tap. Nå står tre spillere med 4 seiere, det er Lars Ivar (bildet), Sotov og Egil. Sotov og Lars Ivar har et hengeparti og det virker som om dette kan bli avgjørende for turneringen. Om dette spilles remi, blir det spennende helt til siste slutt her. Foreløpig leder Lars Ivar turneringen knepent foran Sotov med bare 0,5 kvalitetspoeng. I klasse B spiller også turneringens yngste spiller, Julian Munk. Med bare et tap mot Egil Breilid ligger han også godt oppe i teten. Det skal merkes at han i siste runde vant mot sin far, Christopher Munk.  Tommy Land har også gjort det skarpt så langt. Med 3,5 av 5 mulige og en sterk seier mot Per Gunnar Uberg så har han også meldt seg på i kampen om seieren.

Resultater Klasse B og C

Skjermbilde 2016-03-04 kl. 17.25.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilslutt legger vi med partiet mellom Egil Breilid og Lars Ivar Bratsberg. Vi minner også om at alle partiene som legges i «parti» boksen i klubblokalet blir lagt ut på nettet i runde rapportene.

1 comment for “Status i Vårturneringen

Comments are closed.