Trivelig sesongavslutning

Onsdag 26.mai hadde vi siste spillekveld før sommeren med lynsjakkturnering, lotteri og premieutdeling for alle vårens turneringer.

Ryaad Aabid vant noe overraskende kveldens lynsjakkturnering. Han tapte for Kai, men vant sine resterende partier og endte på 8 poeng (av 9 mulige). Kai ble nummer to med 7,5 poeng, mens Dani spilte nok en god lynsjakkturnering og endte på tredjeplass med 6,5 poeng. Fullstendig resultatliste.

Levi Andre fikk overlevert vandrepokalen for sin seier i vårturneringa. Han tok sitt andre napp i pokalen og satser på å vinne den til odel og eie neste år. Einar som endte på andreplass har også to napp i pokalen, så det kommer til å bli hard kamp om den til våren. Thorolf ble premiert for sin seier i klasse B i vårturneringa, og Erle fikk premie for sin seier i forrige ukes lynsjakkturnering. Det vanket også premier til de som kom blandt de tre beste i en av vårens turneringer.

I lotteriet stakk Ole og Jørgen av med de gjeveste premiene, mens familien Hansen vant det meste av frukten.

Mange av klubbens spiller skal delta på sjakkturneringer i både inn- og utland denne sommeren. Vi satser på å oppdatere hjemmesida med resultater og oppfordrer alle til å melde fra om hvordan det går når de er ute og representerer Kristiansand Sjakklubb.