Ferdigspilt Vårturnering

Vi gratulerer Kenneth Hamre med seier i Kristiansand Sjakklubbs Vårturnering 2023! Med sterke 9,5 poeng av 10 mulige i mestergruppen sikret han seg tittelen som årets klubbmester.

Unge Harald Ekornåsvåg hadde en imponerende prestasjon gjennom turneringen og tok andreplass i mestergruppen med 5,5 poeng, og ble dermed også beste junior. Like bak ham fulgte Frode Arntsen på tredjeplass med 5 poeng.

Klasse A og B spilte i en samlet gruppe, og her var det 11 år gamle Cyril Karlsen i klasse B som satt igjen med aller flest poeng etter at brikkene var ferdigflyttet. Med 8 av 9 poeng har han briljert på de svarte og hvite rutene og også oppnådd en vidstrakt fremgang på ratingen.

Tre spillere i AB-gruppen endte på 7 poeng: Peter Scott Munk gikk til topps i klasse A, på kvalitet foran Kent Roger Samuelsen. Også nykommeren Ivar Kollbotn Vike tok hjem 7 poeng, og dermed andreplassen i klasse B.

Vi gratulerer og håper på god deltakelse i høstturneringen. Denne starter opp i august-september, og påmelding vil komme ut i god tid. Her følger noen bilder fra niende og siste runde i turneringen. Fotograf: Susanne Quist.

Løperparet eller springerparet? Kent Roger Samuelsen med de svarte brikkene klarte til slutt å bruke løperparet til sin fordel og vinne partiet mot Geir Arne Skorge.

Olav August Tønnessen legger press på Peter Scott Munk med de hvite brikkene. Partiet endte med remis.

Omer Gulluce fikk en farlig fribonde i d-linja og trakk det lengste strået mot Frank Andresen.