Runderapport Runde 3 NM for ungdom

Nok en spennende runde av NM for ungdom er ferdigspilt og det begynner å tette seg til i toppen av de forskjellige resultatlistene. Det har blir spilt tilsammen 450 partier sjakk så langt i NM og mange gøye partier er spilt. Vi legger kontinuerlig ut partier på hjemmesiden vår, sjekk «partier» på hovedmenyen eller følg denne linken.

For alle resultatene, sjekk resultatsiden her: http://nmforungdom2017.no/?page_id=46

Klasse A

Klasse A har nå fått en mann i teten med 3 av 3 poeng, nemlig Erlend Mikalsen. Han slo Erlend Kyrkjebø i sitt parti med et par bønder i overtall i sluttspillet. Tett etter følger Johannes Haug med 2,5 poeng. Johannes avga et halvt poeng til Lucas Ranaldi som også står med tilsvarende. På tredje plass finner vi Andreas Fossan, som etter den sene remisen i runde 2 vant over Fredrik B. Jacobsen.

Klasse B

B Klassen har enda ikke klart å peke ut en soleklar leder, her står 3 spillere med 3 av 3 poeng etter 3 runder. Gunnar Lund, Mads Vestby-Ellingsen og Andreas G Tryggestad deler denne plassen. Tett etterfulgt av 4 spillere med 2,5 poeng.

Livepartiene fra Klasse B:

 

Klasse C

I gruppe C står 5 spillere med 3 poeng og to spillere med 2,5 poeng, så her kan fortsatt mye skje. Det skjedde noe kluss med livesendingen, så 1 og 2 bordet byttet plass. Men det er nå endret og du kan se partiene her:

Klasse D

Mathias vant sitt parti over Andreas Tenold og tar dermed ledelsen i gruppe D og selv om det er over 50 spillere her er det kun to spillere med 3 poeng. Det er Mathias og Ariza, som møtes i runde 4.

Klasse E

Klasse E er fortsatt jevnere en klasse D. 4 spillere står med full pott og 1 spiller med 2,5 av 3 poeng. På topp med kvalitet finner vi før runde 3 Livia Lindstad.  I runde 3 spilte Sivert Ihlen mot Thorbjørn Valvåg, og du kan se partiet her:

 

Klasse F

Klasse F toppes av 5 spillere i dette livepartiet spilte Amelia Nordquelle mot Louis Khoo-Thwe. Førstnevnte gikk av med seieren og kjemper nå i teten i klasse F.

 

Klasse G

Dette er klassen det må flest runder til for å kåre en vinner og selv etter runde 3 er det 10 spillere med 3 av 3 poeng, så mye kan skje her. I livepartiet spilte Oskar Steensen mot Sander Duesund. Se partiet her.